Pàgines

dimarts, 12 de novembre del 2013

Fotos de Nàpols i experiència de YPB amb Iniciatives Culturals

Hola, us envie unes quantes fotos del viatge a Nàpols.

La visió que m'ha quedat a la tornada és que Nàpols és una ciutat a parts iguals entre dinàmica i anàrquica. Sembla no aturar-se des de fa segles, com arrossegada per l'amenaça constant del Vesuvi. La superposició de pobles, cultures i estils arquitectònics és de tal magnitud, que a cada pas vas descobrint  fragments d'història i et vas meravellant a mesura que coneixes la ciutat i les restes arqueològiques a Pompeia. Ara bé, sempre molt atents al trànsit per aconseguir no tindre cap contratemps, i no deixant-nos impressionar per la quantitat de fem al carrers. Açò últim queda oblidat amb un bon plat de pasta o una pizza...

Amb tot i això, l'anarquia que impera a la ciutat, de sobte es veu desplaçada per la imponent natura de la costa, amb penya-segats i platges pedregoses, a la costa Amalfitana, l'illa de Capri i les vistes des de la via Krupp, amb la mediterrània d'un blau indescriptible. L'arribada massiva de turisme resta encant, però no aconsegueix que ens deixem de meravellar per la seua bellesa.
A la fi, ha estat un viatge molt bonic i enriquidor, que recomane. Vull agrair a Susanna el seu bon tracte i professionalitat.


Una abraçada i fins al pròxim viatge.

YPB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada