Pàgines

dijous, 27 de setembre del 2012

Ruta Vinícola del Priorat


Un itinerari per la comarca històrica del priorat on ens endinsarem en la seua forma de viure al voltant de la cultura del vi. 

DISSABTE 6 D’OCTUBRE: A les 8h eixirem cap a la comarca del Priorat per a començar el nostre descobriment al municipi de FALSET. Visitarem el Castell dels Comptes de Prades, conegut com el Castell del Vi, avui és un espai museístic que ens permetrà entendre millor les particularitats del vi del territori. Seguidament anirem al Celler Cooperatiu Falset Marçà, notable edifici d’estil modernista. Després de dinar anirem a fer una visita a les Mines de Bellmunt del Priorat i entrarem a la primera de les vint plantes que formen el complex miner més important de la conca del Priorat. 

DIUMENGE 7 D’OCTUBRE: De matí visitarem GRATALLOPS on farem un xicotet passeig pel poble per veure el carrer major i l’arc de pedra, que constituïa l’accés a l’interior del poble. En acabar anirem al Celler Cecilio per a continuar amb una visita a la Cartoixa d’Escaladei. Fundada per Alfons el Cast aquesta fou la primera cartoixa de la península ibèrica amb uns dominis que configuraren el territori del Priorat. Per últim anirem a dinar a SIURANA, un dels pobles més bonics de Catalunya on gaudirem d’una espectacular panoràmica de la comarca.
--------------------------------------------------------------------------
EL VIATGE de 98€ inclou: 
- Una nit d'hotel de 3* 
- Mitja Pensió (desdejuni i sopar) 
- Transport en bus
- Guia 
- Assegurança

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada