Pàgines

dimarts, 3 de març del 2015

Andorra i el Cirque du Soleil

EL CIRQUE DU SOLEIL TORNA A ANDORRA, AMB L’ESPECTACLE SCALADA MATER NATURA A PARTIR DEL 4 DE JULIOL 2015

Aquest estiu el Cirque du Soleil torna a Andorra amb la seva màgia especial. Scalada, el nou espectacle a l’aire lliure,gratuït i únic a Europa torna al Andorra per segon any consecutiu amb l’actuació Mater Natura, que presentarà un nou argument , nova escenografia i noves acrobàcies. La companyia canadenca ha dissenyat per aquesta ocasió un espectacle que ret homenatge a la mare naturalesa.



SCALADA Mater Natura by Cirque du Soleil a Andorra

A les profunditats del bosc, dos excursionistes s’aturen a fer un pícnic a l’herba. Són descurats, però, i la seva irresponsabilitat encén la fúria de la Mare Natura
El terra retruny, el temps s’atura i els dos excursionistes, de sobte, són engolits per la terra.
Valira s’alça majestuosament al bell mig de la font de tota la vida: un país d’ensomni que és llar de tres muses benèvoles, representades per les valls. Les Muses condueixen els excursionistes en un viatge de descobriments a través d’un món màgic que té poder de transformació.
Aquests es troben amb les forces imponents de la natura andorrana: aigua, terra, pedres, arrels, flora i fauna. Totes elles cobren vida davant de la mirada esbalaïda dels viatgers.
A mesura que avança aquesta aventura contemplativa, els caminants van sentint el deure de portar a terme una missió tant vital com esgotadora: preservar l’esplendor d’Andorra i deixar brillar la seva bellesa per tal que tothom pugui ser-ne testimoni.

Quan

Mater Natura es representarà tots els dimarts, dijous, divendres i dissabtes des del 4 de juliol fins al 1 d’agost de 2014. El recinte de l’espectacle, que començarà a les 22 hores i tindrà una durada de 60 minuts, estarà situat al centre d’Andorra la Vella i comptarà amb un aforament de 5.000 persones. 
Entrades gratuïtes per al Cirque du Soleil Andorra – SCALADA Mater Natur


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada