Pàgines

dimecres, 7 de novembre del 2012

Madrid, Sonrisas y Lágrimas




Una eixida a Madrid per gaudir de la cultura al ritme de do-re-mi, amb l’exotisme de Gauguin i l’orientalisme que un temple egipci evoca en mig de la capital.


DISSABTE 17 DE NOVEMBRE: A les 8h eixirem cap a Madrid on arribarem a l’hora de dinar. En acabar anirem al Museu Thyssen-Bornemiza per gaudir de l’exposició temporal Gauguin y el viaje a lo exótico, una mostra que recull els resultats de les exploracions artístiques de finals del segle XIX i principis del segle XX com Henry Matisse, Kandinsky, Klee i per descomptat Paul Gaugin, fil conductor de l’exposició per la seua vinculació al primitivisme i a l’exotisme de les illes de Tahití. Després disposarem de temps lliure per sopar i tornar a reunir-nos per anar al Teatre Colliseum on gaudirem del musical més popular de la història, Sonrisas y Lágrimas, basat en la pel·lícula guanyadora de 5 Oscar i amb més de 50 anys recreant la vida de la família Von Trapp sobre els escenaris.


DIUMENGE 18 DE NOVEMBRE: Diumenge començarem el matí amb una visita al Temple de Debod portat des d’Egipte en 1972 en agraïment a Espanya per la seua col·laboració en el salvament d’Abu Simbel i la construcció de la presa d’Assuan. També visitarem l’Ermita de San Antonio de la Florida, on està soterrat Francisco de Goya i per últim farem una passejada pels jardins del Campo del Moro, dissenyats pel valencià Narciso Pasqual i Colomer en el segle XIX sobre el que havia sigut el paratge recreatiu de l’Alcàsser des de l’època de Felip II. Després de dinar emprendrem el nostre camí de tornada a casa.

De dissabte 17 a diumenge 18 de Novembre
El preu de 98€ inclou 1 nit d'hotel 4* amb régim de mitja pensió (desdejuni i sopar), bus, guia i assegurança.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada